Quacent Fabriek

De SIP fabriek van Quacent produceert een breed scala aan structurele componenten en gefabriceerde houten bouwsystemen voor woningbouw.

Quacent SIP fabriek

Dalian, China

Quacent Dalian is een door Canada geïnvesteerde fabriek in China en levert sinds 2006 hoogwaardige, energiezuinige en kostenbesparende geprefabriceerde SIP panelen en prefab casco huizen aan onze wereldwijde klanten voor de woning- en utiliteitsbouw.

We gebruiken de nieuwste technologie zoals Structural Insulated Panels (SIPs), Lichtgewicht staal(LGS), Houtskeletbouw (2×4). Om duurzame en energiezuinige, duurzame en kosteneffectieve huizen te maken met een zo hoog mogelijk prefab tarief.

SIP’s, de nieuwste aanpak in de woningbouw kunnen in zeer korte tijd een sterke, duurzame en energiezuinige bouwschil creëren. Een goed gebouwd SIP-huis kan de jaarlijks benodigde energie sterk verminderen.

Grootte fabriek
20.000m2

Capaciteit
800 woningen/jaar


Advies nodig met uw project?

Heeft u interesse in ons SIP bouwsysteem of wilt u meer informatie of advies over oplossingen met Quacent SIP panelen? Vul het contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Advies aanvragen ›